Biz Kapınızı, Amatör bir ruhla çaldık

31 Aralık 1985


Derince’de düzenlenen 4. sınıflar arası futbol turnuvası final maçında karşılaşan Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu 4-B ile 4-G mücadelesinden 3-2 galibiyetle ayrılan 4-B sınıfı şampiyon oldu

 

Derince’de Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu ile Derince Birlikspor tarafından organize edilen 4. sınıflar arası futbol turnuvası önceki gün oynanan şampiyonluk maçında 4-B rakibi 4-G sınıfını 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu.  Final maçının ardından düzenlenen ödül töreniyle dereceye giren sınıf takımlarına kupa ve madalyaları verildi.



 

8 SINIF MÜCADELE ETTİ

20 gündür süren 8 sınıfın katıldığı 4. sınıflar arası futbol turnuvası önceki gün oynanan 4-G sınıfı ve 4-B sınıfı final maçı ile son buldu. Kıran kırana geçen maçta rakibine 3-2 üstünlük sağlayan 4-B Sınıfı şampiyon oldu. Derince Birlikspor Kulübü tarafından Sırrıpaşa Mahallesi’nde bulunan Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu, Huriye Pak İlkokulu, Huriye Pak Ortaokulu, Piri Reisi İlkokulu, Piri Reis Ortaokulu, Sabancı Ortakları ve Çalışanları Ortaokulu işbirliği için yeni futbolcuları kazanmak için organize edilen okul işbirliği içinde gerçekleşen futbol turnuvası 20 gün boyunca sürdü. Turnuvada birinciliği 4-B sınıfı, ikinciliği 4-G sınıfı elde etti. Turnuvada 4-G sınıfından Alperen Tomal attığı 16 golle kralı olurken 4-A sınıfından Fatihhan Demir en değerli oyuncu ödülünü aldı. KASKF Başkanı Murat Aydın spora verdiği destekten dolayı Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Müdürü Selila Çelik’e plaket verdi.



 

DERİNCE BİRLİKSPOR DÜZENLEDİ

Derince Birlikspor antrenörü Şaban Eraslan, Metin Coşkun ve alt yapı antrenörleri Serkan Garan ve Göktuğ Karaaslaner tarafından Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Müdürü Selila Çelik, Müdür Yardımcısı İsmail Tüysüz ve İlhan Karadağ, beden eğitimi öğretmeni Tuncay Çiftçi önderliğinde gerçekleşen 4. sınıflar arası futbol turnuvası büyük ilgi gördü. 40 öğretmen ve 857 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü Derince Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu’nu renklendi. 4. sınıflarda turnuvaya 8 sınıf takımı katılırken, futbolcuların mücadelesi izlenmeye değerdi. Derince Birlikspor alt yapı antrenörleri yetenekli futbolcuları bünyesine katıp, alt yapıda güçlü bir kadro kurmaya devam ediyor. Okul bahçesinde yapılan ödül törenine KASKF Başkanı Murat Aydın, KASKF yönetim kurulu üyesi Murat Ertan Demirhan, Derince Birlikspor Başkanı Yakup Deniz, öğrenciler, sporcular, öğretmenler ve  veliler katıldı.



 

A GRUBU

4-A Sınıfı Öğretmeni Mesadet Delibaş

4-C Sınıfı Öğretmeni Ayşegül Güler Kars

4-E Sınıfı Öğretmeni Hatice Demirbaş

4-G Sınıfı Öğretmeni Erbay Şimşek

 

B GRUBU

4-B Sınıfı Öğretmeni Esra Mert

4-D Sınıfı Öğretmeni Begüm Aksoy

4-F Sınıfı Öğretmeni Arzu Çelik

4-H Sınıfı Öğretmeni Mustafa Karakuş

 

4-B SINIFI: 3

4-G SINIFI: 2

SALON; Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu

HAKEMLER: Serkan Garan ***, Göktuğ Karaaslener ***

4-B SINIFI: Emre Oktay ***, Kerem Abdioğlu ***, Baran Özgün ***, Eyüphan Çalışkan ***. Mustafa Gören ***, Yunus Emre Küçük ** (Bilal Yılmaz **), Kürşat Yeşilyurt **, Enes Şimşek **, Barış Efe **)

4-G SINIFI: Bayram Polat ***, Batın Gökbayrak ***, Alperen Tomal ****, Talha Özlücan *** (Recep Çetin ***), Arda Altın *** (Yusuf Şenturk ***), Mehmet Levent *** (Serhat Uzun **),

GOLLER:  Yunus Emre Küçük, Kürşat Yeşilyurt ve  Enes Şimşek  (4-B Sınıfı), Alperen Tomal (2) (4-G Sınıfı),

İLK YARI SKORU: 1-0

 

EN DEĞERLİ FUTBOLCU:

Fatihhan Demir (4-A Sınıf)

 

GOL KRALI:

Alperen Tomal (4-G Sınıfı)